Ontwerp zonder titel-32.png

Garantie

Bij HEOO vertellen wij dat wij enkel en alleen A-kwaliteit raambekleding leveren, je mag dus ook verwachten van onze producten dat dit kwaliteit is. Echter komt het altijd wel eens voor dat iets stuk gaat of dat een natuurproduct bijvoorbeeld iets doet wat we niet voorzien konden hebben. Daarom bieden we bij HEOO 5 jaar garantie op al onze producten. Hiermee willen we je een rustgevend gevoel geven zodat je optimaal van je huis kunt genieten. 

Mocht je dus een klacht of er gaat iets kapot, neem dan contact met ons op zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen kijken. 

Klachten

Mocht er een product stuk gaan, schade krijgen of je hebt iets wat je niet bevalt. Neem dan contact met ons op. Mochten de problemen binnen de garantievoorwaarden vallen betalen wij alle extra kosten, denk aan voorrijkosten,  verzendkosten en kosten voor een eventueel nieuw product. Meld je klachten via onze klantenservice pagina of mail naar klantenservice@heoo.nl vergeet niet je ordernummer en een foto van de schade mee te sturen. Wij zullen er dan voor zorgen dat u snel weer kunt genieten van uw interieur. 

Mocht de schade niet binnen de garantievoorwaarden vallen, neem dan toch contact met ons op. Wij zullen dan kijken of we toch tot een mooie gezamenlijke oplossing kunnen komen.

Montageklachten

Wij sturen alleen mensen naar jouw huis die gemotiveerd zijn en die al onze producten met liefde en zorg monteren. Uiteraard blijven onze monteurs ook mensen, en mensen maken fouten. Mocht er iets voorvallen tijdens het monteren kun je dit ook altijd bij ons melden. Wij gaan hier dan wederom kijken voor een passende oplossing.